• (Android) Talking Angela εξαπατά πολλά λεφτά

    ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Talking Angela ANDROID ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Talking Angela IOS ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ εξαπατά πολλά λεφτά ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ Talking Angela 2022 version ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------

    μην αποκτήσετε αυτήν την εφαρμογή! ειναι τρομακτικο! ελέγξτε τα τηλέφωνα των παιδιών σας όταν κάνετε λήψη αυτού ή tablet! φροντίστε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία παιδιού για να μην σας κάνει ανατριχιαστικές ερωτήσεις! Μερικές φορές υπάρχει ένα δωμάτιο στα μάτια της και μερικές φορές υπάρχει ένας άντρας! Σε προειδοποιώ! και μερικές φορές όταν βάζετε το μακιγιάζ στα βλέφαρα αφαιρούνται κάτι που είναι πραγματικά ανατριχιαστικό! μερικά παιδιά χάνονται εξαιτίας αυτής της εφαρμογής! και μερικές φορές θα σε καλέσουν!

    Απλώς προκάλεσε τις κριτικές, αλλά δεν είχε ένας άντρας που τράβηξε ένα στιγμιότυπο, οπότε κάπως όχι παιδί, πολλά ανατριχιαστικά μηνύματα και πολλά άλλα, αλλά δείτε από μένα ποιος το είχε όταν την πάτησα και την έκανα να πέσει, με τρομάζει Ο "μπεν" που είναι ο καλύτερος φίλος του Τομ, αλλά όχι και άσχημα, μπορεί να ήταν γρήγορος, αλλά τίποτα δεν ανησυχούσε για το παιδί ή δεν το έχασες ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ ΣΟΥ, αλλά σε κάνει να νιώθεις ότι είναι σε κάτι και όταν το αγγίζεις σε μέρη θα χαμογελάσει και μετά θα κλείσει το μάτι…

    Μπαίνω σε τυχαίες εφαρμογές με ανατριχιαστικό φόντο και τις εκθέτω για ό,τι έχουν. Αυτό έχει πολλά προβλήματα. Υπάρχει κάποιος στα μάτια της. Το συνολικό δωμάτιο στο οποίο βρίσκεται είναι πολύ ανατριχιαστικό, με σκοτεινούς τοίχους και λίγο φως. Μπορείς να την νικήσεις και να θυμώνει μαζί σου. Αλλά θέλω να μιλήσω για τον σκύλο. Είναι τρομερά ανατριχιαστικό. Τρέχει στην οθόνη σου και σου ουρλιάζει, σε τρομάζει κι εσύ. Κακή ποιότητα και gameplay. Φρικτό παιχνίδι.

    Ένα πράγμα αν αυτό το παιχνίδι είχε έναν χάκερ αυτή τη στιγμή, αυτό το πρόβλημα θα είχε λυθεί στο playstore, δεν μπορούν να αφήσουν ένα παιχνίδι που είναι χακαρισμένο να είναι έξω και να αφήσουν τα μικρά παιδιά να παίξουν ΚΑΙ κανένας δεν πρόκειται να έρθει να σε πάρει ειλικρινά ο αδερφός μου είναι ειδικός με αυτά τα πράγματα και το παιχνίδι είναι απολύτως φυσιολογικό

    Άκουσα κάποιες φήμες ότι είναι τρομακτικό και ρωτάω για τυχαία πράγματα, αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν είναι κακό. Το κατέρριψα αμέσως αφού άκουσα για τα τυχαία θέματα. Νομίζω ότι είναι μια φιλική προς τα παιδιά εφαρμογή γιατί ακόμα δεν είδα τυχαία πράγματα με τα οποία ασχολούνται οι άνθρωποι, αλλά νομίζω ότι σε ορισμένες συσκευές ή κάποιες στιγμές έχει κάποια προβλήματα ή σφάλματα. Δεν ξέρω και πολύ για αυτήν την εφαρμογή. Καλή μέρα σε όποιον το διαβάζει αυτό.

    Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το παιχνίδι


  • Commentaires

    Aucun commentaire pour le moment

    Suivre le flux RSS des commentaires


    Ajouter un commentaire

    Nom / Pseudo :

    E-mail (facultatif) :

    Site Web (facultatif) :

    Commentaire :