• (Android/iOS) Primitive Brothers : Endless Evolution розблокувати кристали

    ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Primitive Brothers : Endless Evolution ANDROID ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Primitive Brothers : Endless Evolution IOS ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ розблокувати кристали ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ Primitive Brothers : Endless Evolution 2022 version ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------

    Дуже повторюваний

    Навіть не відкривається. Після невеликого завантаження настав час вибрати мову, а потім гра раптово закривалася, багаторазово.

    Якого біса... Я навіть не зайшов у програму, перш ніж вона сказала мені видалити програму автоматичного клацання, яка є у мене на телефоні, що також спричиняє закриття цієї гри! СМЕШНО!. Ця інша програма навіть не відкрита, то чому вас це хвилює? Я не граю в гру, яка буде диктувати, які інші програми я можу встановити на МОЇМ ПРИСТРОЇ. Дякую. Здавалося, гарна концепція гри. Соромно бачити, як це руйнує.

    Гра хороша, але ви повинні платити щотижня, якщо ви не хочете дивитися 100 оголошень на день. коли ви досягаєте певного рівня з тотемами, неможливо продовжувати їх покращувати, оскільки у вас є шанс 5%.

    Низький рівень гра чудова. Як тільки ви досягнете вищих ступенів, шанси оновити щось дуже низькі, навіть якщо шанси на вашу користь, це більше схоже на їхню користь. Це дуже засмучує, оскільки ви витрачаєте тисячі дорогоцінних каменів задарма на оновлення, а тим більше, коли ви гальмуєте аксесуари 6 разів поспіль, коли у вас є 65% успіху.

    Гарна гра!

    Вона постійно виходить з ладу щоразу, коли я щось роблю, але мені подобається ідея гри, але вона постійно виходить з ладу, а коли цього не відбувається, це чудова гра.

    Найкраща гра в режимі очікування, в яку я грав. Чудовий дизайн, створіння, легко зрозуміти. Звичайна реклама з’являється кожні 2 хвилини, але я думаю, що сьогодні це дається в безкоштовних іграх. Хороша робота

    Я не хочу, щоб якась мобільна гра диктувала мені володіння автоклацачем. Якщо для гри у вашу гру я вимагаю видалення автоматичного клікера, то, мабуть, я не граю у вашу гру.

    Грати весело і круто

    Gud gam, але його завантаження займає занадто багато часу, і я вилітаю щоразу, коли входжу

    Вау, дійсно хороша гра, я ніколи не бачив нічого подібного, мені дуже подобається. Це дуже добре, і мені подобається його розвиток, це справді надихає.

    Високоякісний клікер/бездіяльність. Деякі цікаві варіанти дизайну з точки зору графіки, але вони смішні, але не засмучують. Дуже варто завантажити.

    Я люблю гру, і це так круто, що ти можеш підвищити рівень, а круті створіння у мене 10/10

    Дивовижна гра, мені подобається онлайн-чат, але єдине, що мені не подобається, це той факт, що, коли ви вбиваєте монстра, ви не можете атакувати, коли він майже на місці, вам доведеться чекати, поки вони повністю зупиняться.

    Постійно говорить «Виявлено інструмент AutoClicker» і закриває програму, але на моєму телефоні не встановлено автонатискання, огляд залишиться на рівні 1 зірки, доки цю помилку не буде виправлено.

    Хороший ігровий процес, все легко знайти та отримати доступ. Загалом чудова гра, яку можна грати під час простою


  • Commentaires

    Aucun commentaire pour le moment

    Suivre le flux RSS des commentaires


    Ajouter un commentaire

    Nom / Pseudo :

    E-mail (facultatif) :

    Site Web (facultatif) :

    Commentaire :