• (Android) DC Legends: Fight Superheroes cheats generator tokens

    ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ DC Legends: Fight Superheroes ANDROID ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ DC Legends: Fight Superheroes IOS ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ cheats generator tokens ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ DC Legends: Fight Superheroes 2022 version ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------

    Geweldig!!!!!!

    Super leuk

    fantastisch

    Vindt het leuk spel, maar loopt telkens enorm.

    DC Legends: Fight Superheroes Lomu spēles wnr

    dit is klote

    Heel cool

    Brede selectie van bijna elk DC-personage dat je kunt noemen, en elke maand worden er meer toegevoegd. Veel succes om ze ooit te ontgrendelen. Krijg elke dag alleen genoeg energie om 30-40 campagnenode POGINGEN per dag te doen (ervan uitgaande dat je nooit energie verspilt en alleen de goedkoopste nodes doet). Maar de dagelijkse uitdaging wil dat je 50 aanvallen doet, waarvan 30 "heldhaftige" knooppunten moeten zijn die twee keer zoveel energie kosten als een normaal knooppunt. En datzelfde Camp gebruiken. ENRGY in toon unlock-evenementen telt niet. Bekijk zeker de advertenties tho

    Absolute verlegenheid. Elke inval is een prullenbak en het is de enige inhoud die de game daadwerkelijk heeft die geen pvp van de vuilnislaag is.

    het is leuk om al mijn favoriete helden en zelfs een paar schurken te spelen, hoewel het extreem moeilijk kan zijn om de personages te krijgen waarnaar je op zoek bent zonder geld te hoeven betalen, sommigen van ons kunnen dat spul niet betalen, maar ik ben nog steeds dol op het spel het was mogelijk om personages te verdienen die je leuk vond Ik zou het spel nog steeds aanraden leuk spannend en de krachten zijn cool eenvoudig genoeg gameplay waar iedereen het kan oppakken en spelen Ik hoop dat jullie allemaal van het spel genieten als je het krijgt als je dat nog niet hebt gedaan heb het nog ga

    Alsjeblieft, doe alsjeblieft iets met RED Alerts. Ze zijn zoveel harder geworden dan normaal. Vroeger kon ik het elke dag voltooien, maar nu kan ik niet eens de helft afmaken met mijn beste team. De meeste teams waar ik mee te maken krijg, zijn veel te sterk.

    Ik vond het altijd leuk om het spel te spelen totdat deze downloadinhoud in het spel kwam. Ik zit vast te wachten op het downloaden van inhoud en het duurt een eeuwigheid. Corrigeer dit a.u.b.

    Somewhere - The Vault Papers Avontuur aem

    Ik hou ervan!!!! Waaaay beter dan Marvel-games!

    CV

    Werkt niet meer en hoe meer we winnen in Raid-baas zoals vandaag, hoe meer het afsluit of bevriest en doet alsof er een probleem is.

    Eenvoudig spel, functies zijn eenvoudig. Ik geef deze game 10/10 ... Ik ben dol op het bouwen van teams die je nooit zou denken te zien

    Een leuk spel, maar een aantal van mijn favoriete DC-personages ontbreken! Namelijk: John Constantine (een geweldige toevoeging gezien de aanwezigheid van Swamp Thing), en mogelijk Lucifer Morningstar (hoewel ik moet toegeven dat hij misschien te overmeesterd is om als een echt personage aan het spel te worden toegevoegd), de Spectre (onder dezelfde omstandigheden als de Morningstar ), enz.

    Een geweldig spel, en ZEER verslavend! Het kan soms een beetje traag laden, en zo nu en dan valt het niet meer synchroon en moet het opnieuw worden geladen, maar de game zelf is gemakkelijk geweldig genoeg om dat goed te maken.De graphics zijn prachtig, en het heeft me kennis laten maken met talloze DC-personages die ik erg leuk vond om te onderzoeken en over te leren. Het voegt ook ALTIJD meer toe!

    De eerste dag dat ik dit installeerde, kon ik missies spelen, maar daarna heb ik niets anders kunnen doen dan dagelijkse prestaties accepteren. Laat me weten wanneer dit is opgelost en verholpen. Bedankt, tot die tijd kan ik net zo goed de installatie ongedaan maken.

    DC Legends beloont sterk de spelers die geld uitgeven, vooral als ze er veel van uitgeven. Het is niet moeilijk om vooruitgang te boeken in dit spel, maar het duurt erg lang als je niet bereid bent te betalen. Legends heeft ook enkele grote problemen met zijn PvP-systeem. Soms kun je een of twee vijanden in je lijst niet verslaan en na meerdere keren verversen, uren wachten of zelfs je rang laten vallen, verdwijnen deze vijanden niet van je lijst. Dit is frustrerend en doodt het plezier ernstig.

    Geweldig spel. Houd het vol. Upgrade gewoon de graphics realistischer en dus is het spel helemaal goed.

    Mc donalds

    Het is echt een super toffe game, maar ik mis echt een aantal legendes.. Met name een aantal uit arrow, flash en legendes van morgen.. Zou graag zien dat Arsenal, Speedy, Spartan, The White Canary, Atom, Heatwave, Captain Koud, Savage, Reverse Flash, Zoom en dergelijke figuren bijkomen! Ben namelijk een echt DC fan!!

    Leuk spel

    De app logt niet in, ik heb mijn telefoon verwijderd, geïnstalleerd, opnieuw ingesteld, teleurgesteld in deze app. Voor de tweede keer loopt de app vast en kun je geen taken meer uitvoeren. Deze app is complete onzin, ik blijf bij Marvel Strike Force en Star Wars Galaxy of Heroes


  • Commentaires

    Aucun commentaire pour le moment

    Suivre le flux RSS des commentaires


    Ajouter un commentaire

    Nom / Pseudo :

    E-mail (facultatif) :

    Site Web (facultatif) :

    Commentaire :